+34 937 211 457
muellespujol@mollespujol.com

Nuestra empresa

En Muelles y Resortes Mario Pujol, SL, nos presentamos como fabricantes de muelles, resortes, espirales y flejes que inició su actividad en 1.954.

Ofrecemos al cliente asesoramiento técnico, servicio y calidad de nuestros productos, así como también, una estrecha colaboración en los procesos de ensamblaje de nuestros muelles en los conjuntos mecánicos de los clientes.

Trabajamos con procesos operativos artesanales y automáticos con maquinaria de CNC, en secciones de acero redondo, cuadrado y rectangular.

Fabricamos diferentes tipos de resortes como los de compresión, tracción, torsión y piezas conformadas y en diferentes medidas con un rango desde 0.5 mm. hasta 6.00 mm.

La nostre empresa

En Muelles y Resortes Mario Pujol, SL, ens presentem com a fabricants de molles, ressorts, espirals i fleixos que va iniciar la seva activitat el 1954.

Oferim al client assessorament tècnic, servei i qualitat dels nostres productes, així com també, una estreta col•laboració en el procés de muntatge de les nostres molles en conjunts mecànics dels clients.

Treballem amb processos operatius artesanals i automàtics amb maquinàra de CNC, en seccions d´acer rodons, quadrats i rectangulars.

Fabriquem diferents tipus de ressorts com la compressió, tracció, torsió i peces conformades i diferents mides amb una gamma des de 0,5 mm. fins a 6.00 mm.